Albi Nako Dance Academy

Albi Nako Dance Academy Për herë të parë shkolla më profesionale në trevat shqiptare. Stafi i kualifikuar në nivel akademik brenda dhe jashtë vendit Regjistrimet sapo kanë filluar dhe fillojmë së shpejti klasat Mos humbi orët e para dhe mundësinë…

Albi Nako Dance Academy

Source

0
(0)

Albi Nako Dance Academy

Për herë të parë shkolla më profesionale në trevat shqiptare.

Stafi i kualifikuar në nivel akademik brenda dhe jashtë vendit

Regjistrimet sapo kanë filluar dhe fillojmë së shpejti klasat

Mos humbi orët e para dhe mundësinë për tu bashkuar me ne

To be proffesional në Albi Nako Dance Academy

Baleti Klasik
Balet Modern
Street Jazz
Hip Hop
Street Dance
Latin Standart

Për regjistrime na kontaktoni në numrin

Ju mirepresim!

Albi Nako Dance Academy

0 / 5. 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *